• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Connection logo

Verbinding is een woord wat steeds meer gebruikt wordt. Waarschijnlijk omdat we er achter komen dat dit het belangrijkste is in ons leven. Het is het cement van iedere relatie. Het geeft kleur aan het leven. Het is het geheime ingrediënt in alles wat écht gelukkig maakt. Maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Misschien voel je je eenzaam of alleen. Zeker in onze samenleving waar we meer en meer op onszelf worden teruggeworpen.

CONNECTION, de naam zegt het al, heeft als doel om verbinding te leggen. Tussen mensen onderling. Die het gezellig vinden om elkaar te ontmoeten of beter te leren kennen. Die de behoefte hebben om samen te zijn. CONNECTION zoekt ook naar verbinding tussen dit leven en wat daar boven uit stijgt. Verbinding met God. Kernwaarden zijn: Relaties, Ontmoeting, Geloof, Elkaar helpen, Actualiteit, Interactiviteit, Zingen, Keuzevrijheid en Sociale Media.

We willen daarom relaties leggen met het brede publiek, met verenigingen en clubs in de streek en met mensen individueel. Daarvoor ondernemen we verschillende activiteiten. In de maandelijkse Meet-Up kunnen we elkaar ontmoeten, ons laten inspireren, ons opladen en van gedachten wisselen. De Meet-Up bestaat uit een keuzeprogramma met onderdelen die de hele zondagmorgen gevolgd kunnen worden. Daarbij kun je denken aan onderdelen als een stilteviering, uitgebreide gelegenheid tot ontmoeting bij de koffie, een inleiding, zingen, praktische hulpverlening, bezig zijn met kinderen en/of samen eten. Tijdens hele ochtend is de kinderruimte open. Tijdens de boodschap en workshops is er een actief kinderprogramma. Tijdens stilteviering, boodschap en workshops blijft de koffie/ontmoetingsruimte open en zijn er mensen om je te ontvangen op welk tijdstip je ook komt.

We hopen nog andere ontmoetingsmomenten te gaan ontwikkelen, bijvoorbeeld doordeweeks.

CONNECTION is voor IEDEREEN, dus jong en oud, zoekers en vinders, mensen van dichtbij en verder weg. Voor iedereen die zich aangesproken voelt: zoek contact of kom kijken!

www.facebook.com/nieuwekerkvoorallemensen of www.connectionburen.nl

Het is bijna elke derde zondag van de maand.
In 2019: op 15 september, 20 oktober, 17 november (december niet)
In 2020: 19 januari, 16 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei, 21 juni, (juli en augustus niet)

Als je contact of bezoek wilt of ideeën hebt, geef het aan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.