• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Connection

 

Connection logo

 

 

CONNECTION, de naam zegt het al, heeft als doel om verbinding te leggen. Tussen mensen onderling. Die het gezellig vinden om elkaar te ontmoeten of beter te leren kennen. Die de behoefte hebben om samen te zijn. CONNECTION zoekt ook naar verbinding tussen dit leven en wat daar boven uit stijgt. Verbinding met God. Kernwaarden zijn: Relaties, Ontmoeting, Geloof, Hulp, Actualiteit, Interactiviteit, Zingen, Keuzevrijheid en Sociale Media.
We willen daarom relaties leggen met het brede publiek, met verenigingen en clubs in de streek en met mensen individueel. Daarvoor ondernemen we verschillende activiteiten. In de maandelijkse Meet-Up kunnen we elkaar ontmoeten, ons laten inspireren, ons opladen en van gedachten wisselen. De Meet-Up bestaat uit een keuzeprogramma met onderdelen die de hele zondagmorgen gevolgd kunnen worden. Daarbij kun je denken aan onderdelen als een stilteviering, uitgebreide gelegenheid tot ontmoeting bij de koffie, een inleiding, zingen, praktische hulpverlening, bezig zijn met kinderen en/of samen eten. Tijdens hele ochtend is de kinderruimte open. Tijdens de boodschap en workshops is er een actief kinderprogramma. Tijdens stilteviering, boodschap en workshops blijft de koffie/ontmoetingsruimte open en zijn er mensen om je te ontvangen op welk tijdstip je ook komt.
We hopen nog andere ontmoetingsmomenten te gaan ontwikkelen, bijvoorbeeld doordeweeks.
CONNECTION is voor IEDEREEN, dus jong en oud, kerkleden en niet-leden, mensen van dichtbij en verder weg. Voor iedereen die zich aangesproken voelt: zoek contact of kom kijken!
www.facebook.com/nieuwekerkvoorallemensen/ of www.connectionburen.nl
In 2017 alleen op zondag 5 november
In 2018 bijna elke derde zondag van de maand.
21 januari, 18 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei, 17 juni,
(juli en augustus niet)
16 september, 21 oktober, 18 november (december niet)

Als je contact of bezoek wilt of ideeën hebt, geef het aan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.