• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Streekgemeente-avond

Het is inmiddels een goede gewoonte om met de gehele streekgemeente een gemeenteavond te houden zo eens in de twee jaar. Om elkaar te ontmoeten en bij te praten over actuele ontwikkelingen, en vragen te stellen als die er zijn.

Komende Hervormingsdag, 31 oktober 2017, is het exact 500 jaar geleden dat de Reformatie begon met de 95 stellingen van Luther. Reformatie betekent: vernieuwing. Omvormen. Tijdens een streek-gemeente-avond willen we stil staan bij vernieuwing toen en nu.

We beginnen bij het heden, met nadere uitleg over CONNECTION, een vernieuwende manier van kerk-zijn. Wat is het en waar gaat het naartoe? Ds. Leon de Borst zal hierover tekst en uitleg geven. De tweede helft van de avond is een terugblik naar het verleden. Ds. Gea van der Velde zal ons een inkijkje geven in de motieven en ideeën van Maarten Luther.

Alle kerkleden en geïnteresseerden uit de Streekgemeente Tussen Lek en Linge zijn van harte uitgenodigd voor deze avond op dinsdag 31 oktober in de consistorie van de kerk van Zoelen die begint om 19.45 uur.
Inloop vanaf 19.30. Einde om 22.00 uur.