• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Streekgemeente-moederkring ‘Geloof en Opvoeding’

Sta je met de handen in het haar met een opvoedingsprobleem? Of vraag je je af wat je je kinderen aan geloof mee wilt geven? Je kunt je moeder bellen… Of vraag het aan andere moeders die tegen dezelfde vragen aan lopen!
Elke laatste donderdag van de maand van 20:00-22:00 komt er een groep van moeders bij elkaar uit alle kerken binnen de streekgemeente 'Tussen Lek en Linge" met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar.

We zijn inmiddels een gezellige groep van 15 moeders, waarbij in de praktijk blijkt dat er gemiddeld 10 aanwezig zijn. We zijn serieus bezig, maar lachen ook heel wat af. De groep is open, dus we staan altijd open voor nieuwe 'leden'. Wees welkom!

We vullen onze avonden met het bespreken van (geloofs)-opvoedingsboeken, we organiseren workshops, kijken een film, discussiëren over actualiteiten aangaande opvoeding aan de hand van krantenartikelen, fimpjes op Youtube etc. We sluiten het jaar altijd af met een heerlijke High Tea bij één van de moeders thuis of met een BBQ op een rustieke locatie in de buurt, samen met onze kinderen. Schroom niet, weet je welkom, dus kom gerust een keer een kijkje nemen om de sfeer te proeven!

Datum: donderdag 26 september 2019 (etentje in Wadenoyen) en daarna elke laatste donderdagavond van de maand t/m eind juni-begin juli 2020
Tijd 20:00- 22:00
Plaats:Variërend bij diverse moeders aan huis. Contactpersoon Mieke de Borst: 0344-744016, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.