• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Nieuwsberichten


Hier komen diverse nieuwsberichten. 

 

Nieuw - tienernevendienst

 Na de zomervakantie gaan we iets nieuws starten:
Maandelijks zal er tijdens de kerkdienst een tienernevendienst worden gehouden!
Waarom? Omdat we best begrijpen dat een kerkdienst voor onze tieners een lange en soms saaie zit kan zijn
.
De invulling van de tienernevendiensten wordt door Anne van de Werk in samenspraak met jullie bepaald.Zij heeft natuurlijk ideeën, maar vindt het minstens zo belangrijk dat jullie ideeën inbrengen. Het is altijd motiverender en leuker als zo’n bijeenkomst bij je past, vandaar dat eigen inbreng heel welkom is.
Het zullen in elk geval (inter-) actieve bijeenkomsten worden. Dat betekent sowieso dat je nooit alleen maar moet luisteren en stil moet zitten. Juist niet
;-)

De data voor 2018 zijn:
zondag 2 september
zondag 7 oktober
zondag 11 november
zondag 9 december

Jij komt toch ook?!

 

 

Rommelmarkt spullen - hele jaar in te leveren

Inzamelen oude spullen, het hele jaar!

Wij willen graag het hele jaar door spullen kunnen innemen voor de rommelmarkt. Zo hoeft u uw overtollige en nog bruikbare spullen niet weg te gooien of bij de kringloop te brengen, maar krijgen ze een tweede kans op de rommelmarkt. Er wordt nog gewerkt aan opslag voor grote spullen. We zouden heel blij zijn met een 20 voets container, dus als u er nog ergens één weet te staan voor weinig geld, dan houden we ons aanbevolen.

Alle kleine spullen die in een zogenaamde bananen-doos passen, mag u nu het hele jaar door aanbieden! Boeken, kleding, kleine spullen, elektra, speelgoed, als het maar in de doos past. We zorgen ook voor lege dozen, als u die nodig hebt om spullen aan te bieden. Graag dan even een bericht naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , of neem contact op met een van de leden van de rommelmarktcommissie.

Graag tot ziens op de volgende rommelmarkt, die is op zaterdag 15 juni 2019. Zet maar vast in je agenda.

 

 

Kerkdienst gemist

Onze kerkdiensten nu ook te beluisteren via internet

Het is zover……vanaf nu zijn onze diensten live en achteraf te beluisteren via www.kerkdienstgemist.nl

Er kan geluisterd worden vanaf een gewone computer of laptop door met de internetbrowser naar www.kerkdienstgemist.nl te gaan, onze kerk te zoeken en de dienst aan te klikken die je wilt beluisteren. Ook is het mogelijk om op je Android- of Appletelefoon of -tablet de app te downloaden. Daarna zou het zich ook vanzelf moeten wijzen.

Op de site van Kerkdienstgemist zijn trouwens ook diensten te beluisteren van andere kerken, waaronder een aantal van onze streekgemeente.

 

Veel luisterplezier!