• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Kerk en Kapel; Nieuwsberichten


Nieuws en meer 

Zondag 18 februari 2018 19:30 uur AVONDUUR. Een muzikaal moment van rust in het koor van de St. Lambertuskerk in Kerk-Avezaath.

We komen samen 'onder de hoede van de hemel'in een afwisseling van muziek, stilte, teksten en gebeden. Meer informatie: mw J.M. Kat 0344 681500.

 

Wij vierden kerst in Avezaath: zie hieronder foto's van de voorbereidingen en de viering op 21-12-2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de stal met de "zingende ezel". De ezel balkte luid mee met het "Stille Nacht"

 

 

 

De herders langs de wandelroute.

De herauten die het bevel van de keizer doorgeven: "Alle mensen moeten worden ingeschreven in de plaats waar hun familie vandaan komt".

De Koning(inn)en. Zij zijn de ster achterna gereisd. En gaan ons voor naar de stal. Op zoek naar het Kind.

 

       

 

 

Agenda Agatha Capel; Wat er zoal te doen is in de Agatha Capel is te zien in de agenda. Deze is te vinden door in de linkerkolom te klikken op 'kerkgebouwen' en vervolgens op 'Agatha Capel informatie'.

In de Agatha Capel is het ook mogelijk om, op afspraak, een rondleiding te krijgen. Kosten per groep van 20 personen € 30,-- inclusief koffie of thee. Voor iedere persoon meer € 1,50 extra. Informatie en opgave bij mevrouw M. Vogelzang T: 0344 681362 E; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Zondagsdiensten, bijeenkomsten en meer. Onder 'zondagsdiensten' staat ook een overzicht van bijieenkomsten die plaats vinden. Kijk er eens naar, want misschien staat er ook voor u iets bij.

 

Onder nieuwsberichten staan de laatste uitgaven van:

De Kerk Roept, onderdeel Kerk- en Kapel-Avezaath; verschijnt 2-wekelijks

De Avezaathse Nieuwsbrief In en Om Kerk- en Kapel; verschijnt 2x in het voorjaar.De kopij voor de Nieuwsbrief van maart a.u.b. voor vrijdag 9 maart mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Het Avezaathse kerkboekje In en Om Kerk- en Kapel; wordt 2x in het najaar, begin september en half december, huis aan huis bezorgd.