• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Bijbel-lees-kring

Samen de bijbel lezen. In gesprek met de bijbel en met elkaar.
De bijbel gaat open. We lezen hardop het gedeelte van ( een) komende zondag. Dan is er ruimte voor associaties, vragen, informatie, inzicht, gesprek en gebed. De beide dominees geven diepgang vanuit hun kennis en ervaring.

We luisteren naar de oude woorden, we luisteren naar elkaar. Hoe raakt ons leven in contact met wat daar staat? Waar botst het? Waar vinden we inspiratie? Hoe komt het woord tot leven hier en nu? Mensen die al langer meedoen laten weten dat ze het verrijkend vinden. En je beleeft de kerkdienst waarin het gedeelte daarna aan de orde komt intensiever.

Zo willen we opnieuw in de streekgemeente graag de bijbel en elkaar ontmoeten met ieder die aan tafel aanschuift. Je komt terecht in een open groep, je hoeft niet alle keren mee te doen. Maar als je een keer geweest bent wil je dat vast wel! Kom sfeer proeven en meedoen.

Data: De eerste keer is maandag 3 september. Daarna de tweede maandag van de maand: 8 oktober, 12 november, 14 januari, 11 februari, 11 maart en 8 april

Plaats: Consistorie St. Lambertuskerk Kerk-Avezaath

Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Leiding ds. Gea vd Velde en ds. Everdien Hagen

Aanmelding: ds. Everdien Hagen , 0344-681500 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
ds. Gea vd Velde , 0345-558620 geavandervelde@xs4all